v.34

Shadja Alhajeh25 augusti 2017

Veckobrev 2A och B v 34

Hej alla elever och föräldrar!

Det har varit så roligt att träffa alla elever igen. Vi kunde snabbt märka att de har saknat skolan. Vi har satt igång med arbetet, och det är full fart i klassrummen. Vi försöker förutom att arbeta teoretiskt även göra praktiska övningar samt samarbets- och gruppstärkande övningar nu i början. Både eleverna och vi kommer in i rutinerna snabbt och allt går som det ska.

Nästa vecka börjar simningen och idrotten. 2A kommer att ha idrott på måndagar och 2B på tisdagar. Då ska alla ha med sig ombyte, handduk och inneskor. 2B slutar sin idrottslektion 13.40. De kommer alltså inte vara i klassrummet då, utan i idrottshallen, bakom simhallen. Om du ska hämta ditt barn efter skolan, möt dem där.

Simningen kommer att ligga på torsdagar och fredagar. Både röda grupperna från 2A och 2B kommer att simma på torsdagar och blåa grupperna från både klasserna  simmar på fredagar. Ni har även med detta brev fått ett papper där det står till vilken grupp ert barn tillhör.

Alla veckobrev kommer förutom att ni får det på mail ligga på treklangens hemsida. http://treklangensskola.uppsala.se/skolan/veckobrev/ar-2/ar-2/

Om ert barn är sjukt måste ni göra en sjukanmälan för varje dag till skola 24 som har telefonnummer 0515 777 601.

Nästa veckas tider är:

Måndag: 8:15–13:40 idrott för 2A

Tisdag: 8.15–13:40 idrott för 2B, sist på dagen

Onsdag: 8:15–13:40

Torsdag: 8.15–13:40 simning för röda grupperna

Fredag:8.15–13:20 simning för blåa grupperna

Kommentarer(1)

• Joshuarob16 november 2017
    Writing a medical thesis or dissertation is a task done by almost all postgraduate and master's medical students. Dissertation is derived from the Latin word disserto which means discuss. It is essential to write successful medical papers such as medicine essays and medical thesis papers. There are several reasons as to why students write medicine essays. One of the reasons is to promote enhancement of critical judgment, research skills as well as analytical skills. Moreover, medicine essay writing produce students with the ability to 4evaluate and analyze data critically. The initial step for writing medicine essays is to choose a topic. A writer should have at least three topics to choose from. The topic has to be interesting, feasible and relevant. It is essential to write quality medicine essay. Hence, students need to have analytical skills and perfect writing skills. The writing skills will enable them write outstanding essay papers that can be highly regarded by instructors and professors. Teachers often require a lot and expect a lot from their students in terms of medicine essay writing. for this reason, students find essay writing to be an extremely difficult task and hence resort to buying custom medicine essays. A custom medicine essay has to be written by professional writers who are qualified in the field of nursing. Moreover, the custom medicine essay has to be original and plagiarism free. This means that it has to be written from scratch by experts with many years experience. The many years experience should enable a writer to write any form of medical paper including medical thesis, medicine essay and even medicine research paper. Moreover, experience will enable a writer to write a medicine essay that can guarantee academic success. Students get custom medicine essays from custom writing company. It is essential to choose the best company so that one can get the best custom medicine essay. The best and the most reliable medicine essay writing company should have some unique characteristics such as affordability and the ability to provide original and superior quality medicine essays. The other quality is that the company has to hire expert writers who can write quality medicine essays and other types of medical papers. The essays should not only be quality but also plagiarism free and free of grammatical and spelling mistakes. A custom medicine essay has a similar structure to any other academic essay assignment. It has an introduction that introduces the topic and tells the reader what the essay is all about. The second section is the body that has many paragraphs supporting the main topic. Finally there is the conclusion that briefly summarizes what has been discussed in the body section of the essay. Students should choose reliable writing companies so that they can get quality custom papers on several fields such as technology, sociology and law in addition to medicine field. Our custom writing company is the best company that all clients should rely on when in need of any given type of medicine paper. We provide quality papers that not only plagiarism free but also original. Moreover, our custom papers are affordable and able to guarantee academic excellence at all times. All our medical papers are reliable and sure of satisfying clients at all times.