Årskurs 4

Här kan du läsa veckobrev från årskurs 4.

• Vecka 37

Maria Westerlund2017-09-14

Hej alla där hemma!

Vad kul att så många kunde komma på föräldramötet. Det är alltid kul när man får ett ansikte på er föräldrar.

I matematiken har vi börjat med problemlösning, vi har fokuserat på att rita som problemslösningsmetod. Inom svenskan har vi arbetat återberättande texter, vilket vi kommer fortsätta med. Inom NO:n fortsätter vi med våra sinnen och på SO:n fortsätter vi med vikingarna. Sara är med oss på tisdagar så då jobbar vi mycket med matematik.

Imorgon fredag ska vi vara på Valsätra IP men vi samlas utanför klassrummet så går vi tillsammans dit, vi går 8:20 så det gäller att alla är i tid imorgon bitti. Eleverna får ha fika med sig men inte godis, chips eller läsk. Skolan ordnar med lunch denna dag till alla elever.

Nästa tisdag ska vi besöka fritidsklubben på bandstolsvägen så vi får se hur man jobbar där och vad man gör där. Vilket ska bli spännande!

Fotograferingen gick bra i tisdags. Vi hoppas ni blir nöjda med era barns bilder.

Bildresultat för friidrott

Har ni några funderingar är det bara att höra av sig!

maria.westerlund@uppsala.se

anna.persson2@uppsala.se