V. 36

Maria Westerlund8 september 2017

Hej!

Nu har vi hunnit in i september. Vi börjar komma in i vardagen. Men då det skett lite schemaändringar ska vi se över schemat så det stämmer. Så fort vi har det klart kommer vi skicka hem det med eleverna. En ändring som vi kan meddela er om att på måndagar slutar eleverna 13:45 istället för 14:30.

I klassrummet jobbar vi väldigt strukturerat och gör på samma sätt varje dag. För att eleverna ska veta vad som kommer ske varje dag.

I svenskan har vi jobbat med läsförståelse. Nästa vecka kommer vi att jobba med grammatik och hur vi gör när vi skriver en text.

I matematik har vi precis börjat med problemlösning.  På SO:n fortsätter vi med Vikingarna och på NO har vi kollat närmare på örat och hörseln.

På idrotten har eleverna tränat på friidrott inför Valsätradagen den 15 september.

Det har blivit en ändring när det kommer till föräldramötet. Föräldramötet kommer vara den 12 september men kl. 19 inte 18:00 som vi skrev tidigare. Vi kommer börja med en kort presentation från vår nya rektor och det kommer ske i matsalen. Matsalen ligger vi simhallen. Föräldramötet är endast för er vuxna, så denna gång får eleverna stanna hemma. Vi skickar med en separat inbjudan som ska tillbaka till skolan.

Den 12 september kommer även 4:orna att fotograferas. Då kommer vi både ta gruppbilden och de enskilda bilderna.

Bildresultat för höst uppsala

maria.westerlund@uppsala.se