Föräldramöte

Nazanin Arshia14 september 2017

Föräldramöte 2017/2018

Tack till alla föräldrar som hade möjlighet att komma!

Med detta citat började vi mötet,

Mina föräldrar alltid gjort utbildningen och skola prioritet nummer ett. De trodde att en utbildning är den bästa present du kan ge till ditt barn.

Föräldrar har fått presentera sig. Nazanin, Tupac och Gudrun har presenterat sig och berätta om vilka ämnen de undervisar i. Tupac undervisar i biologi, engelska och idrott. Gudrun arbetar med en mindre grupp i engelska, svenska och so. Serdar och Mousa jobbar i klassen som elevassistenter.

Det är viktigt att eleverna ska ha med sig extra kläder, vattenflaska, skolväska till skolan och göra sina läxor i tid.

Sjukanmäl barnen för varje dag de är borta från skola på Skola 24: 0515-777601

All information kommer att läggas på skolans hemsida, så glöm inte titta där för att se vad vi arbetar med.

Tider för utvecklingssamtal kommer att skickas ut på fredag den 15 september.

Vi har bokat kortfilmsfestival som är i oktober och i november ska vi gå på skolbio.

Kommentarer(0)