Nazanin Arshia25 augusti 2017

Hej alla glada föräldrar och barn i åk 5!

Oj vad barnen har växt under sommaren! Vi har nu haft en härlig första vecka tillsammans och vi började första skoldagen med lite gemensam aktivitet då vi grillade på skolgården och hade allsång.

I onsdags åkte vi tyvärr inte till Botaniska trädgården eftersom Mosa(Jamie) och Serdar var borta, vi ska försöka boka in det någon annan dag.

Vi har kommit igång med skolarbetet och jobbar med Jag-tema. Jag temat går ut på att barnen ska skriva om sig själva och göra ett släktträd. Hjälp gärna era barn med att berätta varför ni valde just det namnet de har, vad namnet har för betydelse och lite om släkten och vad de heter.

Vi har även börjat jobba med Sveriges landskap och detta kommer vi att jobba med ett tag.

Under sommarlovet har klassen läst 15805 sidor, jätteduktigt av dem!

Som belöning har vi planerat något som vi ska göra på tisdag. Tänk på att barnen behöver ha bekväma kläder på sig, allt annat har skolan ordnat.

Vecka 35:

Måndag 8:15 – 14:00    (Grupp 1 har simning klockan 8:00, ni ska vara i bassäng klockan 8:15 och grupp 2 ska vara i klassrummet klockan 8:15)

Tisdag 8:15 - 14:00     Utflykt

Onsdag 8:15 - 14:00