Nazanin Arshia14 september 2017

2017-09-14

Hej alla i åk 5A!

Tack alla ni som kunde komma på föräldramötet i tisdags! Ni som inte hade möjlighet att komma till mötet kan läsa protokollet på hemsidan.

Varje fredag tar barnen hem sin dagbok då de ska utvärdera veckan och de ska skriva vad de behöver tänka på för kommande vecka. Vi tänkte att ni får läsa dagboken hemma så vet ni vad som har hänt under veckan.

I torsdags har det varit mycket tjafs på rasterna, vilket är jättetråkigt. Några elever får bestämda lekar nästa vecka, de är avstängda från King.

I matematik har vi jobbat klart i kapitel 1, decimaltal och efter varje kapitel har eleverna test. På måndag har elever test och vissa av dem har lånat hem matematikboken.

I svenska fortsatte vi med att skriva om ”Resan”, då fick elever sitta i grupp och diskutera och rita 10 saker som de ska ta med sig om de hamnar på en öde ö. ”Resan” är ett tema i svenska som eleverna jobbar med. De gör arbetet både i grupp och enskilt.

På grund av schemabyte kommer vi att börja 08:15 på torsdagar istället för 08:30.

Nästa vecka:

Måndag: simning,  finskrivningsläxa och dagboken ska lämnas

Tisdag: Engelska glosor

Onsdag: Idrott

Torsdag: Idrott

Fredag:

Trevlig helg önska personal i åk 5A!

Kommentarer(0)